Алисия участва в новия юбилеен 10-и сезон на Като две капки

...
Алисия участва в новия юбилеен 10-и сезон на Като две капки
Коментари Харесай

Алисия призна защо влезе в Като две капки вода

Алисия участва в новия юбилеен 10-и сезон на „ Като две капки вода “ и в ефира на „ Събуди се “ разкрива претекстовете си да се впусне в предизвикването, в което ще излезе от към този момент одобрения си облик.

„ Преди години участвах в първото издание на „ Маскираният артист “ и още тогава си споделих, че в случай че получа предложение за „ Капките “, ще приема. „ Маските “ бяха голямо предизвикателство и се нуждаех от още по-голямо. В „ Маскираният артист “ никой не виждаше по какъв начин наподобявам, а тук ще би трябвало да танцуваме и пеем, и да изглеждаме друго всякога като влизаме в друг облик. Това изисква доста труд. Особено мъчно ще е за мен, защото аз не извършвам непознати песни, а пея единствено лични. Трудно ще ми е да изляза от личния си облик и да си трансформирам гласа, тъй че да не бъда разпозната. Мисля, че предаването ще ме научи да бъда друга “, разяснява приемането на предлагането за участие Алисия.

„ Преди „ Маскираният артист “ не съм предполагала, че ще извършвам толкоз разнообразни песни и че дотам те ще ми харесат и ще ги извършвам на драго сърце. Това, което ми оказва помощ е, че влизам във формата с огромно предпочитание. Взимам насериозно присъединяване си, само че съм сигурна, че ще се развличам на макс. Дори и да има рецензия към мен, няма да се дразня, защото е доста мъчно. Подготвяйки се за първия лайф, съзнавам какъв брой е било мъчно на всички участници в предходните сезони на „ Капките “, признава певицата.

„ Няма облик, който да не желая да ми се пада. Дори и да е някой не характерен за мен, ще е занимателно да го направя. Никога не съм пяла опера и може би това би ме затруднило в случай че ми се падне подобен облик “, разкрива изпълнителката.

„ Социалната ангажираност на предаването е един от най-страхотните му аспекти. Много се веселя, че всяко едно предаване има такава идея. Често ми пишат за разнообразни заболели деца, за които се събират пари. Може би идеите ми биха били такива, в случай че естествено имам опцията да печеля, защото съзнавам какъв брой е мъчно. Това ще е една от аргументите да се старая повече да печеля, с цел да мога да оказа помощ “, споделя претекстовете си да се бори за победа Алисия.

„ Подготвям няколко песни сега и ще се постарая по време на „ Капките “ да излезе най-малко една сигурно. Но съзнавам, че в този момент влизам в една огромна стихия, защото всяка седмица ще би трябвало да построявам нов облик. Ако съумея да се оправя добре, може и да съумея да снима видеоклип и да развеселявам феновете ми с нова ария. Но през идващите три месеца ще се отдам напълно на „ Като две капки вода “, споделя певицата.

Изпълнителката, която има личен фешън бранд споделя, че единствено за година и половина от лансирането му, може да се похвали с много фенове и постоянно вижда на участията си почитатели, които носят облекла от марката й.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР